• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00   |   Winkel Hasselt: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288           Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00 Winkel Hasselt: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help
Ons aanbod

Betrouwbaarheid en productiviteit gaan hand in hand


Transmissions & Technics


Hecht belang aan uw onderhoud

Service, onderhoud en reparatie van uw machines zijn zaken die belangrijk zijn voor uw bedrijf. U moet dan ook regelmatig het onderhoud van uw machines en assemblagelijnen inplannen. Bij eventuele problemen dient er snel en efficiënt gereageerd te worden om een lange downtime te voorkomen. Het is belangrijk om versleten of kapotte onderdelen te vervangen door kwaliteitsvolle producten. Dit zorgt voor een verhoging van uw efficiëntie en productiviteit. Dankzij de hoge kwaliteit van het nieuwe onderdeel verlaagt u eveneens de onderhoudskosten en verlengt u de levensduur van machines. Dit heeft volgende voordelen:

  • Lagere vervangingsfrequentie
  • Vermindering van problemen gerelateerd aan de onderdelen
  • Minder ongeplande downtime
  • Vergroot de efficiëntie van uw productieapparaat

Als geautoriseerd distributeur van een breed gamma aan aandrijvingen en technische producten en met bijna 50 jaar ervaring in het veld, biedt Imes Dexis u snel de onderdelen die u nodig hebt. De meeste producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bovendien heeft Imes Dexis een atelier waar uw stukken op maat kunnen worden gemaakt. Onze technische experts begeleiden u en helpen de juiste oplossing voor uw probleem te vinden. In samenwerking met hun collega's analyseren de specialisten uw situatie om zo uw voorraad te verminderen en uw TCO (Total Cost of Ownership) verder te optimaliseren.

Daarnaast is het ook noodzakelijk om te denken aan de veiligheid van zij die werken met deze machines. In de industriële sector in België vielen er in 2011 zo’n 22.516 arbeidsongevallen voor in een productieomgeving. Los van menselijke aspect, leidt een arbeidsongeval vaak tot het tijdelijk stilleggen van de productie en dus extra kosten voor het bedrijf. Uw medewerkers voorzien van de juiste beschermingsmiddelen kan het aantal arbeidsongevallen drastisch verlagen. Imes Dexis biedt ook een uitgebreid gamma aan veiligheids- en hygiëneproducten, waarbij veiligheid en comfort centraal staan.