• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00   |   Winkel Hasselt: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288           Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00 Winkel Hasselt: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help
Ons aanbod

Meer dan alleen een tool!


Tools & Fasteners


Gebruik de juiste middelen op de juiste plaats

Wanneer u handgereedschap of elektrisch gereedschap koopt, geraakt u al snel verloren in het ruime gamma. Een tool kiezen is misschien niet zo eenvoudig als u denkt.

Elke toepassing heeft z'n eigen tool. Het is raadzaam om het gereedschap te kiezen dat het meest geschikt is om mee te werken. Elke opdracht heeft immers specifieke kenmerken. Voor het kiezen van uw gereedschap is het belangrijk om u te concentreren op de toepassing waarvoor het zal worden gebruikt en de mogelijkheden die deze toepassing vereist. Een kwalitatief product zal de effectiviteit verhogen en ervoor zorgen dat uw werknemer in de best mogelijke omstandigheden kan werken:

  • Het verhogen van de levensduur van het gereedschap en de onderhoudsmachine
  • Voor werk dat kwaliteit en passende omstandigheden vereist
  • Vermindering van het aantal arbeidsongevallen

Als specialist in handgereedschappen helpt Imes Dexis u bij het kiezen van de meest geschikte tool. Ons team van experts adviseert u en biedt u, uit ons breed gamma aan hulpmiddelen, het juiste artikel. Dat is echter niet alles! Imes Dexis heeft eveneens de software "Tools & Repair" ontwikkeld zodat u uw product online kan registreren om de herstelling ervan op de voet te volgen.

Naast de technische aspecten van gereedschappen, hechten we ook veel belang aan de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers. Om beide te verhogen, biedt Imes Dexis eveneens een uitgebreid gamma aan PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen).

Tot slot, met de afdeling Services & Solutions van Imes Dexis bent u in staat om gereedschappen handig te beheren door middel van automatische uitgiftesystemen. Bovendien zorgen deze oplossingen ervoor dat uw artikels 24/7/365 ter beschikking zijn en vergemakkelijken ze het beheer van uw voorraad.