• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

Over Ons

DE SPECIALIST VOOR DE INDUSTRIE

Alles én veel meer voor onderhoud, herstellingen en revisies!
Onze missie

Imes Dexis is dé betrouwbare partner voor al uw verbruiksgoederen, industriële goederen en diensten. Ons team van specialisten vindt haar passie in de veiligheid van uw medewerkers en de efficiëntie van uw processen.

Uw continuïteit is onze missie? Inderdaad, Imes Dexis vindt het van het uiterste belang dat uw organisatie op een efficiënte wijze blijft draaien. Vanuit een hecht partnership bouwen we een wederzijdse vertrouwensband met u op. U kan immers op ons rekenen. Niet enkel om u te voorzien van uw verbruiksgoederen, maar evenzeer om deze kostenefficiënt te beheren.

Onze missie bestaat er immers in onze klanten en partners te ondersteunen in multispecialisme en te voorzien in een kostenefficiënt MRO-beheer. Imes Dexis begeleidt u daarin met kennis van zaken.

Als marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor MRO (Maintenance, Repair and Overhaul - Onderhoud, Herstellingen en Revisies) vindt Imes Dexis het bovendien belangrijk om haar klanten continu te informeren omtrent innovaties, trends en ontwikkelingen in de markt. Imes Dexis begeleidt u met kennis van zaken. MRO-beheer is immers veel méér dan producten bewaren en leveren. De klemtoon ligt op de technische knowhow van onze product- en marktspecialisten.

Ons team van lokale en nationale specialisten in Transmissions & Technics, Tools & Fasteners, Safety & Hygiene en Engineering & Expertise staat u als klant dagelijks met raad en daad bij in uw zoektocht naar een efficiëntie en structurele kostenbesparing. Dankzij een brede waaier aan Services & Solutions garanderen wij u een beschikbaarheid van alle standaard producten op 24/7/365 basis. Met een service level dat 100% benadert, bieden wij u dus naast een totaalpakket aan producten en diensten ook nog eens zekerheid in alle omstandigheden! Advies en knowhow, een correcte prijs en bovenal het juiste product op de juiste plaats en op het gepaste tijdstip, dát is wat bedrijven vandaag nodig hebben.


Hoe gaan we hierbij te werk?

In samenwerking met haar klanten maakt Imes Dexis een analyse van de volledige MRO-behoefte. Op basis daarvan bieden onze door kennis gedreven medewerkers ism onze gespecialiseerde afdeling Services & Solutions een compleet logistiek concept aan. Van voorraadtools tot het advies over het on-site of extern beheer van voorraden (via o.a. vending, scanning en magazijn inrichting). Ook administratieve vereenvoudiging (via o.a. e-procurement, e-invoicing, e-catalogue) behoort tot onze standaard aanbieding.


Het resultaat?

Integrated supply chain management, op maat van uw onderneming, met als doel uw productiviteit en efficiëntie te verhogen en uw MRO kosten te verlagen.

Aarzel dus niet langer en neem contact op met Imes Dexis, de specialist voor de industrie, die u alles én veel meer biedt voor onderhoud, herstellingen en revisies.


Informatie

Voogdijstraat 33, 3500 Hasselt
011 288 288
info@imes-dexis.be
BE 0446 444 775