Ons aanbod
distriWASH

distriWASH


Imes Dexis geeft met distriWASH invulling aan een probleem dat zich sinds jaar en dag stelt bij bedrijven. distriWASH combineert immers alles wat nodig is rond het onderhouden van bedrijfskleding, PBM en anti-vuilmatten.


Onberispelijke full service
Imes Dexis haalt alles bij u op en zorgt dat het dezelfde dag nog wordt gewassen in een automatische wasstraat. Bovendien bezorgen we u alles één van de volgende dagen mooi gewassen, gedroogd, geplooid en/of gestreken weer terug. Indien gewenst legt onze chauffeur zelfs de kleding in het individuele kledingkastje van uw medewerker.

Wilt u uw kledinglokaal door Imes Dexis laten inrichten?
De dag van vandaag worden zware eisen gesteld aan kledingkasten. De opbergkasten van Imes Dexis zijn hier het perfecte antwoord op. Privékleding, smartphones, portefeuilles ... U kan ze met een gerust hart veilig achterlaten. Bovendien biedt ons kledinguitgiftesysteem een eigen uitgiftekast voor iedere medewerker. Voor het gebruiksgemak wordt voorzien in vuilverzamellockers. Een oplossing op maat wordt voor u uitgewerkt!

Verzameling vuile kleding
Via de vuilgoedverzamelaar wordt de vuile kleding centraal verzameld om zo periodiek opgehaald te worden door onze chauffeur. Hierdoor wordt kruisvervuiling en een rommelige ruimte tot een absoluut minimum beperkt.

Slijtage van kleding
Als we merken dat kleding slijtage of zwakke plekken begint te vertonen, kunnen deze tezelfdertijd door onze diensten hersteld worden. U komt niet meer voor verrassingen te staan. Bovendien zorgen we voor een ultrasnelle herstelling of vervanging, zonder dat uw bedrijfsactiviteiten verstoord worden. Het repareren van de kleding wordt door de ervaren medewerkers van onze wasserij op eigen locatie uitgevoerd. Hiervoor staan diverse naai-, lock- en patchmachines ter beschikking. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd!

Kwaliteit en milieu gaan hand in hand
Imes Dexis levert deze diensten over heel België en werkt hiervoor samen met een ISO 9001:2008 gecertificeerde wasserij.
Daarnaast voldoet onze moderne wasserij aan de strengste eisen omtrent milieu. Al het proceswater wordt herbruikt, waardoor het waterverbruik opmerkelijk lager is. Schadelijke oliën en vetten worden opgevangen dankzij een speciale olie- en waterafscheider. Ten slotte maakt de wasserij ook enkel gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen