• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00   |   Winkel Hasselt: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288           Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00 Winkel Hasselt: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help
Ons aanbod
distriFIT

PASBUS


Voor Imes Dexis zijn persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) écht persoonlijk. Ons team komt met de Imes Dexis PASBUS naar u toe en geeft uw medewerkers de kans om ter plaatse hun PBM te passen: schoenen, steunzolen, correctieveiligheidsbrillen, otoplastieken, kledij …


Services & Solutions - distriFIT PASBUS


Waarom PBM op maat van uw medewerkers?

De juiste bescherming geeft meer veiligheid. Dit draagt bij tot een reductie van het aantal arbeidsongevallen en kwetsuren. Het ziekteverzuim daalt en de productiviteit verhoogt!


Onze diensten

Schoenen op maat

Voor een betere pasvorm en comfort kunnen we u, naast de klassieke maatvoering, verschillende modellen aanbieden in 2 of 3 verschillende breedtes. Ook veiligheidsschoenen met een specifieke damesleest worden steeds meer gebruikt! Verder bieden we het Elten Ergo-Active pasvormsysteem aan. Hier werken we met 3 voettypes. Onze voetscan zorgt voor basisadvies naar maat en type toe, waarna onze specialisten u begeleiden om de juiste keuze te maken. Met onze partner VIGO orthopedie bieden we voor de meest complexe voet steeds een degelijke oplossing.


Steunzolen

Soms zijn steunzolen noodzakelijk. Indien aangegeven, maken we met deze voetscan op locatie een voetafdruk die online vanuit de PASBUS aan de productie kan gezonden worden.


Gehoorbescherming op maat

Met Kendal bieden we u kwaliteitsvolle gehoorbeschermers met een vast filtersysteem:

  • Keuze uit verschillende filters naargelang de geluidsbelasting
  • Hard acrylaat of zacht biopore, etui, touwtje en clip inclusief
  • Basiskleur blauw met betrekking tot de voedingsmarkt
  • Met of zonder detectiekogel
  • Gepersonaliseerd


Kleding

Op vraag nemen we een pasreeks mee in de PASBUS. Zo kan u iedereen voorzien van aangenaam, passende kleding met indien nodig verkorte of verlengde broekspijpen. HaVep is onze vaste partner, maar uiteraard niet de enige.


Ontdek eveneens hoe de PASBUS van Imes Dexis Estée Lauder, Lano en hun medewerkers geholpen heeft.