• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

    Beste klant, om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn hebben wij een nieuw WMS geïmplementeerd. In deze fase van het project kan onze levertijd oplopen
    tot 48u of zelfs 72u voor standaard producten uit voorraad. Houd daar aub rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Uiteraard trachten wij zo snel als mogelijk
    de levertermijn terug te brengen naar de gebruikelijke 24u. Indien u vragen heeft, aarzel niet uw Dexis vestiging in uw buurt te contacteren.
  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help
Ons aanbod

MRO-producten (Maintenance, Repair & Overhaul) kunnen omschreven worden als alle goederen die noodzakelijk zijn om een bedrijf te laten functioneren, en om productiemiddelen eventueel te herstellen of onderhouden. Imes Dexis biedt ruim 400.000 referenties zoals aandrijvingen, technische producten, machineonderdelen, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), hygiëneproducten … Al onze artikels staan voor kwaliteit en gebruiksgemak. Hiervoor maakten we een selectie van de beste A-merken, aangevuld met ons eigen premium huismerk Opsial.

Als marktleider in de Belgische distributie van verbruiksartikelen voor onderhoud, herstellingen en revisies vindt Imes Dexis het bovendien belangrijk om haar klanten continu te informeren omtrent innovaties, trends en ontwikkelingen in de markt. Imes Dexis begeleidt u met kennis van zaken. MRO-beheer is immers veel méér dan producten bewaren en leveren. De klemtoon ligt op de technische knowhow van onze product- en marktspecialisten.

Ons team van lokale en nationale specialisten in Transmissions & Technics, Tools & Fasteners, Safety & Hygiene en Engineering & Expertise staat u als klant dagelijks met raad en daad bij in uw zoektocht naar een efficiëntie en structurele kostenbesparing. Dankzij een brede waaier aan Services & Solutions garanderen wij u een beschikbaarheid van alle standaard producten op 24/7/365 basis. Met een service level dat 100% benadert, bieden wij u dus naast een totaalpakket aan producten en diensten ook nog eens zekerheid in alle omstandigheden! Advies en knowhow, een correcte prijs en bovenal het juiste product op de juiste plaats en op het gepaste tijdstip, dát is wat bedrijven vandaag nodig hebben.

In samenwerking met haar klanten maakt Imes Dexis een analyse van de volledige MRO-behoefte. Op basis daarvan bieden onze door kennis gedreven medewerkers in samenwerking met onze gespecialiseerde afdeling Services & Solutions een compleet logistiek concept aan. Van voorraadtools tot het advies over het on-site of extern beheer van voorraden (via o.a. vending, scanning en magazijn inrichting). Ook administratieve vereenvoudiging (via o.a. e-procurement, e-invoicing, e-catalogue) behoort tot onze standaard aanbieding.

Benieuwd wat Imes Dexis u zoal te bieden heeft? Doorloop gerust ons aanbod, en ontdek de voordelen van een samenwerking met Imes Dexis!