• Hulp nodig?    +32 11 288 288
  Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  Beste klant, om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn hebben wij een nieuw WMS geïmplementeerd. In deze fase van het project kan onze levertijd oplopen
  tot 48u of zelfs 72u voor standaard producten uit voorraad. Houd daar aub rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Uiteraard trachten wij zo snel als mogelijk
  de levertermijn terug te brengen naar de gebruikelijke 24u. Indien u vragen heeft, aarzel niet uw Dexis vestiging in uw buurt te contacteren.
 • Nederlands
 •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

SKF Lagers snel en makkelijk bestellen - Imes Dexis

SKF lagers

WERELDKLASSE IN LAGERS

Assortiment lagers

Expertise nodig bij het kiezen van de juiste lager?
Wil je meer informatie of ben je niet zeker welke lager je specifiek nodig hebt,
neem dan contact op. Onze technische specialisten staan voor u klaar.

Bel onze specialist - Stuur ons een mail
Tel. 011 288 288 - info@imes.be

SKF kopen bij Imes Dexis

SKF en Imes Dexis werken sedert 50 jaar samen. Imes Dexis is een authorized distributor van SKF-producten en bezit dankzij de jarenlange samenwerking heel wat expertise rond lagers en aandrijvingen. Imes Dexis biedt een totaal assortiment aan van: kogellagers, groefkogellagers, cilinderlagers, lagerhuizen en toebehoren. De producten van SKF zijn bijzonder kwalitatief en worden binnen de industriële wereld als de beste op de markt beschouwd. Lagerspecialisten met expertise op het gebied van lagertoepassingen adviseren klanten graag op zowel curatief, preventief en proactief onderhoud.

Door middel van onze partnership met Eltec Sytem kan Imes Dexis u volledig ondersteunen in het lager uitlijning en condition monitoring.

Voordelen SKF lagers
Aangezien lagers een belangrijke rol spelen in de continuïteit van het machinepark, kan er best voor kwaliteitslagers geopteerd worden. SKF producten bieden heel wat voordelen.

 • Premium kwaliteit
 • Verlaagd energievebruik van machines
 • Reductie Total Cost of Ownership

 

Continuïteit waarborgen met SKF en Imes Dexis
De continuïteit van lagers is een belangrijke factor in het productieproces. Het voorkomen van lageruitval tijdens de productie is key. Vier mogelijke oorzaken voor lageruitval zijn: een slechte montage, een slechte smering, vervuiling en lagervermoeiing.

Montage problemen: bij het verkeerd uitlijnen of het slecht monteren van een lager kunnen er problemen opduiken tijdens de productie.

Smering: een correct gebruik en correcte smering is van kapitaal belang voor de werking.

Lagervervuiling:  SKF biedt lagerhuizen en afdichtingen op maat aan, waardoor lagers beter tot hun recht komen.

Lagervermoeiing: lageruitval kan voorkomen worden, door gebruik te maken van proactief onderhoud of condition monitoring. Via sensoren kan vermoeiing tijdig gesignaleerd worden.