• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

Elesa+Ganter: Eén plus één is drie!

Meer dan 30 jaar geleden bundelden de bedrijven Elesa en Otto Ganter de krachten voor een partnership, genaamd Elesa+Ganter. Met samen meer dan 160 jaar ervaring bieden zij het grootste gamma aan van kwalitatieve bedieningsonderdelen dat er op dit ogenblik op de markt te vinden is.

Naast een breed gamma staan design en kwaliteit voor deze onderneming centraal. Dit vertaalt zich in slimme materiaalkeuzes zoals polyamide, fenolhars, staal, zamac en messing.

Het volledige gamma van Elesa+Ganter is verkrijgbaar bij Imes Dexis. Neem zeker contact op met uw vertegenwoordiger om het gamma te leren kennen.



Twee producten in de kijker:

Elesa+Ganter

Oliepeilglas HCZ (nieuwe lengte 254 mm)

In het gamma oliepeilglazen HCZ. waren er al lengtes van 76 en 127 mm, maar dit gamma werd nu uitgebreid met een nieuwe lengte van 254 mm. Ze bestaan uit transparant technopolymeer op basis van polyamide en zijn vervaardigd door middel van een ultrasoon lasprocedé om een perfecte dichtheid te kunnen garanderen. De oliepeilglazen HCZ. zijn bovendien beschikbaar in een versie met versterkte bescherming in Super-Technopolymeer voor een grotere schokweerstand.


Elesa+Ganter

Handgreep met sluiting GN 119.3

De handgreep met sluiting GN 119.3 heeft een wijdte van 10 mm door de sluiting te draaien in wijzerzin. Ze is vervaardigd in zinklegering in de kleuren zwart (RAL 9005) of grijs (RAL 9006). De rotor, sluitingsnok, schroeven, ring, veerring en moer M22x1.5 zijn in verzinkt staal. Het tussenstuk is in aluminium. De GN119.3 is beschikbaar in drie standaard sleuteluitvoeringen:

  • driehoekig
  • vierkant 7
  • met twee vleugels

Een pakkingring in synthetische rubber NBR verhindert het binnendringen van vloeistoffen of stoffen via de deur.