• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

IMES DEXIS steunt een “Een Hart voor Limburg”

In het kader van een klantenonderzoek doneerde Imes Dexis 1.600,- EUR voor het streekfonds “Een Hart voor Limburg”. Een bijdrage die door de organisatie zeer gewaardeerd werd.

Solidariteit bij de klanten van Imes Dexis


Hart_Voor_Limburg

In het voorjaar van 2017 besloot Imes Dexis - specialist in MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) verbruiksartikelen – een diepgaand klantenonderzoek te doen. Zestien bedrijven verleenden Imes Dexis hun hulp tijdens de voorbereiding van het marktonderzoek. In ruil hiervoor doneerde Imes Dexis 1.600,- EUR aan het streekfonds “Een Hart voor Limburg”.

Al meer dan tien jaar kansen geven aan kwetsbare jongeren

Al meer dan tien jaar zet het Streekfonds “Een Hart voor Limburg” zich in om de kwaliteit van leven in de regio Limburg te verbeteren. Kwetsbare jongeren geven ze hierdoor meer kansen. Kinderen die opgroeien met een beperking, of kinderen in een zwakkere maatschappelijke positie krijgen door “Hart voor Limburg” de broodnodige steun. Het werft hiervoor actief de fondsen en biedt de mogelijkheid aan streekgenoten (en bedrijven) om mee te investeren in projecten die nauw aan het hart liggen.

Actieve betrokkenheid naar de maatschappij toe

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) is voor Imes Dexis een belangrijke strategische pijler in haar missie. “Winst, groei en klantentevredenheid zijn de orde van elke dag en gaan hand in hand met aandacht voor (onze) medewerkers, voor het milieu en voor lokaal ondernemerschap. In die context ondersteunen we heel graag een Hart Voor Limburg dat speciale aandacht heeft voor kwetsbare kinderen en jongeren,” meldt Joël Toremans (Algemeen Directeur Imes Dexis) Financiële ondersteuning is er daar één van maar het kan even goed door het ter beschikking stellen van mensen, middelen en materialen.