• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

Metabo

METABO - PROFESSIONAL POWER TOOL SOLUTIONS

Metabo biedt toekomstbestendige, innovatieve systeemoplossingen van gereedschappen en toebehoren tot aan de service, die vandaag en morgen winst opleveren. Metabo biedt professionals over de hele wereld een uitgebreid assortiment waarbij de competentiegebieden Metaalindustrie en metaalambacht alsmede Bouw en renovatie centraal staan.


Ook accu-apparaten van Metabo behoren tot een van de de beste ter wereld. Perfect voor professionals op de bouw en in de werkplaats waar vooral vermogen en flexibiliteit telt. Het breed accu-programma van 10,8 tot 36 Volt biedt van beide meer dan genoeg capaciteit.

De Metabo machines

In 1924 is het met de handboormachine alles begonnen. De oprichters ontwikkelden en verkochten de eerste "Metallbohrdreher", die Metabowerke GmbH later zijn naam gaf. In 1957 bracht Metabo de eerste in serie geproduceerde klopboormachine op de markt en heeft hij deze sindsdien continu verder ontwikkeld.


Ook accu-apparaten van Metabo behoren tot de beste ter wereld. Voor professionals op de bouw en in de werkplaats vooral vermogen en flexibiliteit tellen. Het breed accu-programma van 10,8 tot 36 Volt biedt van beide meer dan genoeg.

Metabo schijven

Metabo snijschijven

Metabo afbraamschijven