• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

    Beste klant, om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn hebben wij een nieuw WMS geïmplementeerd. In deze fase van het project kan onze levertijd oplopen
    tot 48u of zelfs 72u voor standaard producten uit voorraad. Houd daar aub rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Uiteraard trachten wij zo snel als mogelijk
    de levertermijn terug te brengen naar de gebruikelijke 24u. Indien u vragen heeft, aarzel niet uw Dexis vestiging in uw buurt te contacteren.
  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

KTR

MADE FOR MOTION

Wat KTR beweegt ...

Made for Motion - onder dit motto houdt KTR zich al meer dan 50 jaar bezig met de ontwikkeling van aandrijfcomponenten voor machinebouw en industriële installaties. KTR is fabrikant van hoogwaardige aandrijftechniek, rem- en koelsystemen en hydraulische componenten. Als marktleider zijn we een betrouwbare partner voor iedereen die zaken in beweging wil zetten.

... waar KTR vandaan komt ...

Tijd voor een kleine reis in de tijd? Het begon allemaal in de jaren 50. In Rheine, de hoofdvestiging van KTR, werd BoWex®ontwikkeld, de eerste onderhoudsvrije boogtandkoppeling, die staal en kunststof combineert. Kort daarna volgde de ROTEX®, de eerste merkkoppeling die tot een DIN-norm wordt verheven. Deze successen geven vleugels. En daarop kan een bedrijf uitbouwen - en dat is precies wat KTR doet.

OP ZOEK NAAR HET JUISTE KTR ONDERDEEL?

Met het arsenaal aan online tools van KTR vindt u snel het juiste ontwerp en de juiste maat, of u nu krachtoverbrengingssystemen, hydraulica of koelsystemen nodig heeft. Voer gewoon de relevante parameters in en de ontwerptool zoekt het juiste onderdeel voor u uit.

BENIEUWD WAT KTR VOOR U KAN BETEKENEN?

Download hier uw actuele versie van de KTR catalogi.

Expertise nodig bij het kiezen van het juiste onderdeel?
Wil je meer informatie of ben je niet zeker welke type KTR onderdeel je specifiek nodig hebt, neem dan contact op. Onze technische specialisten staan voor u klaar.

Bel onze specialist - Stuur ons een mail
Tel. 03 830 00 00 - bert.eevers@imes.be