Imes Dexis neemt Duvivier-Motronic over

Beste relatie,

Na de aankondiging van de overname van Central Auto gisteren, hebben we vandaag ook het genoegen om aan te kondigen dat ook Duvivier-Motronic onze mooie familie zal vervoegen.

Het Brugse bedrijf werd in 1928 opgericht door Jérôme Duvivier en werd verdergezet in het jaar 1951 door zijn zoon, Jos Duvivier. Vandaag, 90 jaar later, is het bedrijf nog altijd in handen van de familie Duvivier en is het gespecialiseerd in het herstel van elektromechanische aandrijvingen en de verkoop ervan.

De overname van Duvivier-Motronic laat ons toe om nog meer in te zetten op maintenance services. Bovendien biedt het een perfecte opstap richting Condition Monitoring (COMO) . Daarnaast vergroten we onze geografische dekking en versterken we ons team met experts die onze klanten kunnen helpen met hun industrieel groeiproces.

Onder de vleugels van Imes Dexis NV zal Duvivier-Motronic zijn activiteiten kunnen voortzetten en de kans krijgen om verder te groeien en mee te surfen op de golf van vernieuwing die door de sector raast.

Het volledige persbericht over deze overname kan u hieronder terugvinden. Indien u hierover vragen hebt, dan verwijzen wij u graag naar uw vertrouwde contactpersoon.

Met vriendelijke groet,

Joël Toremans
Algemeen Directeur Imes Dexis NV

Lees hier het volledige persbericht