• Hulp nodig?    +32 11 288 288
    Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00

  • Nederlands
  •  +32 11 288 288   Commerciële binnendienst: Ma - Vr: 8u00 - 17u00


help

Ansell

Ansell Guardian

NADRUK OP VEILIGHEID

Steeds hogere eisen inzake normering, consolidatie en vereenvoudiging verplichten bedrijven om nieuwe manieren te bedenken om hun PBM-kosten te verlagen zonder de veiligheid van de arbeiders op te offeren.

Ansell Guardian® is een gepatenteerde service die bedrijven helpt om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te kiezen. Zo kunnen ze bij Ansell meer veiligheid, productiviteit en lagere kosten bewerkstelligen.

"Ongeacht welke sector, industrie of toepassing: Ansell kan oplossingen op maat maken en aanpassen na analyse van beschikbare gegevens. Door zich op de belangrijkste gebieden te richten kan Ansell Guardian® aanbevelingen van beste praktijken doen die het meeste effect zullen hebben op de activiteiten van onze klanten."

VEILIGHEID EN COMFORT, VOOR ALLE HANDEN

Voedingsindustrie

Voedingsindustrie

Metaalindustrie

Metaalindustrie

Elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken

Chemie

Chemie

Automobielindustrie

Automobielindustrie

Transportsector

Transportsector

Bouwsector

Bouwsector

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

ONTDEK DE LAATSTE INNOVATIES VAN ANSELL

HyFlex 11-926

LIGHT DUTY OIL REPELLENT, OIL GRIP
MECHANICAL PROTECTION GLOVE

  1. OLIE ONDOORLAATBARE BARRIERE: Afweer van boorvloeistoffen en oliën om de handen schoon te houden en het comfort te verbeteren.
  2. DE HELE DAG COMFORT:  Garen met fijne vezels, natuurlijke rubbervrije en elastische pols aan de binnenkant om huidirritaties te voorkomen.
  3. VERBETERDE OLIEGREEP: Vermindert handvermoeidheid en letsels door de meest voorkomende frustraties aan te pakken en zort voor meer efficiëntie en veiligheid van de werknemer.

HyFlex 11-318

BEST-IN-CLASS PROTECTION AND
PERFORMANCE WITH UNRIVALLED COMFORT

  1. SPANDEX VERSTERKING: Snug/anatomische pasvorm op de hand door de spandexversterking in de spanningsgebieden van de hand (knokkels en palm).
  2. BLOTE-HAND COMFORT: Het ultralichte weefsel en de pasvorm op maat van de HyFlex 11-318 creëert een blote hand sensatie van comfort en handigheid bij het uitvoeren van taken die vragen naar een hoge tactiliteit.
  3. SUPERIERE SNIJBESCHERMING: Als eerste-op-de-markt-handschoen voor het bieden van EN niveau 3 snijbescherming, de HyFlex 11-318 brengt een nieuwe mate van behendigheid met zich mee bij toepassingen met gesneden risico's.

Expertise nodig bij het kiezen van de juiste veiligheidshandschoenen?
Wil je meer informatie of ben je niet zeker welk type veiligheidshandschoenen je specifiek nodig hebt, neem dan contact op.
Onze technische specialisten staan voor u klaar.

Bel onze specialist - Stuur ons een mail
Tel. 011 288 288 - info@imes.be